Sayfa 1 Toplam 25 Sayfadan 12311 ... SonuncuSonuncu
Toplam 494 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Yazılım

  1. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Novell Suse 9.2 Proffesional Kurulumu

    Başlatan Administrator, 19 Kasım 2005 21:30
    kurulumu, novell, proffesional, suse
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 293
    26 Kasım 2007, 19:30 son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Windows 2000 Server Hakkında.

    Başlatan TürK, 19 Eylül 2007 18:50
    2 Sayfa
    1 2
    2000, hakkında, server, windows
    • Cevap: 32
    • Görüntüleme: 529
    19 Eylül 2007, 19:00 son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Windows XP Ders Notları

    Başlatan TürK, 19 Eylül 2007 18:43
    2 Sayfa
    1 2
    ders, notları, windows
    • Cevap: 27
    • Görüntüleme: 321
    19 Eylül 2007, 18:49 son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Windows Nedir ?

    Başlatan TürK, 19 Eylül 2007 18:43
    nedir, windows
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 103
    19 Eylül 2007, 18:43 son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Formattan Sonra Olmazsa Olmazlar

    Başlatan TürK, 19 Eylül 2007 18:41
    formattan, olmazlar, olmazsa, sonra
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 107
    19 Eylül 2007, 18:41 son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Window Hakkındaki Bütün Terimler

    Başlatan TürK, 19 Eylül 2007 18:33
    2 Sayfa
    1 2
    bÜtÜn
    • Cevap: 28
    • Görüntüleme: 308
    19 Eylül 2007, 18:39 son yazılan Mesajı göster
  7. Exclamation <b>Sabit</b> Sabit Konu : Mac os x86 Kurulumu (Resimli Anlatım)

    Başlatan beyde, 19 Kasım 2006 14:53
    anlatim, kurulumu, mac, resimli, x86
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 626
    09 Ağustos 2007, 18:19 son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b> Sabit Konu : windows otomatik kurulsun

    Başlatan Son_KraL, 05 Ocak 2006 19:08
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    kurulsun, otomatik, windows
    • Cevap: 90
    • Görüntüleme: 1,406
    28 Temmuz 2007, 13:46 son yazılan Mesajı göster
  9. Arrow <b>Sabit</b> Sabit Konu : Tip Kutusu

    Başlatan ShadoW, 03 Aralık 2005 09:39
    kutusu, tip
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 171
    10 Ocak 2007, 09:51 son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Knoppix v3.8.2 - Final

    Başlatan Administrator, 19 Kasım 2005 21:31
    final, knoppix
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 266
    10 Ocak 2007, 09:50 son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Linux nedir??

    Başlatan Administrator, 19 Kasım 2005 21:29
    linux, nedir
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 191
    10 Ocak 2007, 09:49 son yazılan Mesajı göster
  12. Cool <b>Sabit</b> Sabit Konu : FDİSK Nedir?

    Başlatan Jordan 23, 23 Kasım 2005 20:29
    fdisk, nedir
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 184
    10 Ocak 2007, 09:47 son yazılan Mesajı göster
  13. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Linux Kurulumu Ve Dağıtımlar

    Başlatan ShadoW, 03 Aralık 2005 09:36
    dagitimlar, kurulumu, linux
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 254
    10 Ocak 2007, 09:46 son yazılan Mesajı göster
  14. Cool <b>Sabit</b> Sabit Konu : CPU, RAM, Video Kartı, Windows Seri Numarası, versiyon bilgisi vs vs

    Başlatan beyde, 03 Eylül 2006 01:21
    karti, numarasi
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 310
    28 Aralık 2006, 23:24 son yazılan Mesajı göster
  15. <b>Sabit</b> Sabit Konu : :::: ÇaliŞtir Komutlari ::::::

    Başlatan Administrator, 16 Ocak 2006 14:10
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    calistir, komutlari
    • Cevap: 101
    • Görüntüleme: 1,605
    10 Aralık 2006, 15:13 son yazılan Mesajı göster
  16. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Genel Klavye Kisayollari..!

    Başlatan Administrator, 19 Kasım 2005 21:13
    genel, kisayollari, klavye
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 347
    24 Eylül 2006, 00:07 son yazılan Mesajı göster
  17. <b>Sabit</b> Sabit Konu : XP KURULUM (Resimli)

    Başlatan Administrator, 19 Kasım 2005 21:19
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    kurulum, resimli
    • Cevap: 68
    • Görüntüleme: 1,115
    14 Ağustos 2006, 23:40 son yazılan Mesajı göster
  18. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Wİndows 98 Kisa Yol TuŞlarinin GÖrevlerİ

    Başlatan By_GokhaN, 19 Ocak 2006 17:53
    gorevleri, kisa, tuslarinin, windows, yol
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 251
    06 Temmuz 2006, 17:06 son yazılan Mesajı göster
  19. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Dosya Sİstemlerİ

    Başlatan By_GokhaN, 19 Ocak 2006 16:50
    dosya, sistemleri
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 243
    06 Temmuz 2006, 17:03 son yazılan Mesajı göster
  20. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Xp"" Hızlandırmak...

    Başlatan Administrator, 19 Kasım 2005 21:08
    hizlandirmak
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 713
    06 Temmuz 2006, 17:02 son yazılan Mesajı göster
  21. <b>Sabit</b> Sabit Konu : Linux ve GNU Felsefesi nedir ?

    Başlatan Jordan 23, 13 Aralık 2005 16:35
    felsefesi, gnu, linux, nedir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 181
    13 Aralık 2005, 16:35 son yazılan Mesajı göster
  1. klavye kısayolları

    Başlatan TürK, 13 Ağustos 2007 20:33
    klavye, kısayolları
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 100
    13 Ağustos 2007, 20:33 son yazılan Mesajı göster
  2. Lisansız XP'si oLanLar..

    Başlatan TürK, 13 Ağustos 2007 20:25
    lisansız, olanlar, xpi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 80
    13 Ağustos 2007, 20:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 80
    13 Ağustos 2007, 20:24 son yazılan Mesajı göster
  3. Bilgisayarım Kendi Kendine Reset Atıyor...

    Başlatan Dangerous, 29 Kasım 2006 18:43
    atiyor, bilgisayarim
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 278
    26 Ocak 2007, 19:55 son yazılan Mesajı göster
  4. Güvenlik Duvarı Pasif

    Başlatan telve01, 23 Ocak 2007 14:59
    duvari, guvenlik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 82
    23 Ocak 2007, 14:59 son yazılan Mesajı göster
  5. Windowsu hızdan uçurmak

    Başlatan Administrator, 19 Mart 2006 20:51
    hizdan, ucurmak, windowsu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 192
    22 Ocak 2007, 21:29 son yazılan Mesajı göster
  6. güvenlik duvarı

    Başlatan yyyy, 23 Aralık 2006 15:13
    duvari, guvenlik
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 150
    16 Ocak 2007, 23:19 son yazılan Mesajı göster
  7. resimli hangisini sata disketine cekmem lazım

    Başlatan GUVENAY, 09 Ocak 2007 00:19
    lazim
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 266
    11 Ocak 2007, 14:42 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 297
    10 Ocak 2007, 16:51 son yazılan Mesajı göster
  8. Lightbulb macintosh nedir diyenler için

    Başlatan beyde, 03 Eylül 2006 17:02
    icin
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 323
    10 Ocak 2007, 16:49 son yazılan Mesajı göster
  9. Adobe Flash Player (Mac OS X Sürümü)

    Başlatan beyde, 19 Kasım 2006 10:00
    adobe, flash, mac, player, surumu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 148
    10 Ocak 2007, 16:48 son yazılan Mesajı göster
  10. Lightbulb Mac OS X

    Başlatan beyde, 03 Eylül 2006 15:51
    maç
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 360
    10 Ocak 2007, 16:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 122
    10 Ocak 2007, 16:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 179
    10 Ocak 2007, 16:45 son yazılan Mesajı göster
  11. Arrow Democracy Player (Mac OS) 0.9.2.1 Beta

    Başlatan beyde, 11 Aralık 2006 15:10
    beta, democracy, mac, player
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 131
    10 Ocak 2007, 16:44 son yazılan Mesajı göster
  12. Arrow Open Office

    Başlatan beyde, 17 Aralık 2006 14:12
    office, open
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 166
    10 Ocak 2007, 16:43 son yazılan Mesajı göster
  13. TÜrk Scrİpt 3.4.6 For Lİnux

    Başlatan AlfenerdO, 29 Nisan 2006 11:57
    2 Sayfa
    1 2
    linux, script, turk, türk
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 366
    10 Ocak 2007, 10:00 son yazılan Mesajı göster
  14. adobe reader for linux !!!!

    Başlatan AlfenerdO, 29 Nisan 2006 11:23
    adobe, linux, reader
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 192
    10 Ocak 2007, 10:00 son yazılan Mesajı göster
  15. date calculator 0.1 for linux

    Başlatan AlfenerdO, 29 Nisan 2006 10:58
    calculator, date, linux
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 151
    10 Ocak 2007, 09:59 son yazılan Mesajı göster
  16. flash player for linux

    Başlatan AlfenerdO, 29 Nisan 2006 11:19
    flash, linux, player
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 253
    10 Ocak 2007, 09:58 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •